yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın çabucak tahliyeye imkân veren yangın kapısı, öteki zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Model Odası Yangın Kapıları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kenarı saf otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı olur.

yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda ifade tamlanan noktalarda belirli müddet ısı ve yalaz geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Binaların örgüsına reva kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Sevdiklerimiz arasında güçlük olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler sinein can kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı olgun kaldırmak midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak bayağıda taraf kayran illere hizmet vermekteyiz.

Bu tür yangın merdiveninin üs özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven düzgün bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar yahut güzel duyu üzüntüların bir faktör olduğu binalar derunin mutabık hale getirir.

Mono blok gövde yapısı dal sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin sineinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page