5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Alanında kompetan ve sertifikalı eşmeçılarımızın ulamaları ile her projeye yaraşır yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

çoğu kez yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, ekol ve amme kasılmalarında acil manzara ve alınlaşılmasını istemediğimiz durumlarda hayat kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların güvenli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi esenlanır. Yapılan araştırmalar, yangın esaslangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet içre vaka yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Yine yalnızca 6 dakikalık gücük bir sürede düzlemın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşeli yangın olumsuzluklarıyla mimariların dâhilindeki merdivenler kullanılamaz bir hal alır. Böylelikle kuruluşlardan çıkış imkânsız evet. En eksiksiz dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Kişi kaybının en aza indirilmesi evet da büsbütün engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan örgülabilmekle bile henüz çok Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun kök nedeni zemin yitirilmesine özlük vermemesi ve henüz az maliyetle meselein tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Birlik Kanatlı Yangın Bapları; Hareketsiz kanatlı tasar çizimıyla, yetersiz mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın anında emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapsı montajı temelli hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıhun üründe sakatlık mimarilmaması müstelzim bir çalışmalemdir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın bapsı son merhale ciddi bir öneme sahiptir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page